HET ZIKA VIRUS ONTMASKERD!

Spread the love

 

Al jaren worden er tientallen miljoenen gemanipuleerde muggen uitgezet op diverse locaties. Het heeft er alle schijn van dat deze genetische muggen de ziektes verspreiden. Nu ook met het ZIKA virus worden deze genetische muggen wereldwijd ingezet. Wat is hun doel achter deze jarenlange inzet van genetische insecten? Deze projecten worden uitgevoerd door Oxitec en bekostigd met het geld van Bill Gates.
Door het vrijlaten van de GM insecten, beïnvloedt Oxitec de regelgeving over de hele wereld. Een voorbeeld van de invloed is de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid, opgericht om de risicobeoordeling van genetisch gemanipuleerde insecten te bekijken.
Het valt natuurlijk wel op dat het precies de voortplanting schaadt. Trap er niet in lieve mensen! Ons gezamenlijke spirituele zijn wordt bedreigd door bepaalde schaduwkrachten, die deze realiteit willen veranderen naar hun evenbeeld. Ze willen de mensheid onder totale controle houden en naar hun hand zetten. Deze krachten zijn bang voor wezens die bewust zijn en voornamelijk kinderen. De kinderen van nu zullen wereldwijd opstaan en leiden vanuit hun innerlijke kracht en het Lichtbewustzijn van binnenuit te ontsteken. Dat is hun allergrootste angst en de krachten achter dit wereldtoneel zullen er alles aan doen om dit te blijven onderdrukken.